Mai multe ....

miercuri, 1 mai 2013

Zilele Biblie la Iulius Mall


      Iulius Mall în parteneriat cu Radio Vocea Evangheliei Suceava a organizat „Zilele Bibliei”, un eveniment care s-a desfășurat în zilele de luni, 29 aprilie și marți 30 aprilie, începând cu ora 10.00.
     Pe parcursul celor două zile publicul a avut la dispoziție opt standuri în care au putut regăsi printre altele istoria traducerii Bibliei în limba romana – în date și imagini, o expoziție de Biblii vechi, Cartea Cărților pe gadget-uri,  expoziție cu Biblia copiilor de la primele ediții până în prezent și un labirintul biblic ce s-a dorit a fi o ultima atracție, realizat din panouri de 2 m pe 1,5 m  pe care sunt prezentate în imagini  relatări ale Bibliei, cu explicații și date istorice.
       Un alt obiectiv interesant a fost și întâlnirea cu doi colecționari pasionați care au expus Biblii vechi, începând cu secolul al XVII-lea, fiind aduse la expoziție 80 de exponate. A fost expusă cea mai mică Biblie din lume al cărei proprietar este un colecționar din Lugoj. Organizatorii au dorit prin acest eveniment să scoată în evidență în preajma sărbătorilor pascale, Biblia, istoria ei şi modul în care aceasta a marcat istoria umanității.


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu