Mai multe ....

sâmbătă, 26 iulie 2014

Evenimentul Evanghelic prezent si in Monitorul de Suceava

Un cor de peste o mie de oameni va cânta, sâmbătă, pe stadionul Areni

Obişnuita evanghelizare anuală organizată de o parte dintre bisericile neoprotestante din judeţul Suceava pe stadionul Areni cuprinde în acest an un spectacol în premieră: un concert susţinut de un cor format din peste o mie de persoane.
Evenimentul este organizat sub mottoul ”Pași spre o nouă viață”, de bisericile aparținând Alianței Evanghelice din Bucovina - Penticostală, Baptistă și Creștină după Evanghelie, împreună cu Radio Vocea Evangheliei Suceava. Acţiunea are loc pe stadionul Areni, din municipiul Suceava, în zilele de 27 iulie şi 28 iulie a.c., de la ora 18.00.
Directorul postului de Radio Vocea Evangheliei, Daniel Grigoriciuc, ne-a declarat că, sâmbătă, programul muzical va fi susținut de corurile reunite ale bisericilor evanghelice din Bucovina, însumând un număr de peste o mie de coriști. „Este un eveniment în premieră, nu am avut niciodată un cor cu un număr atât de mare de oameni”, a afirmat directorul Grigoriciuc.
A doua zi, partea muzicală va fi asigurată de grupul Speranţa şi de interpreţi din diaspora. Mesajul religios va fi rostit de pastorii Luigi Mițoi şi Gabriel Zăgrean. Pentru copii, organizatorii asigură un program cu cântece, povestiri, jocuri, concursuri și premii.
Potrivit lui Daniel Grigoriciuc, sâmbătă şi duminică sunt aşteptaţi circa 10.000 de participanţi. Intrarea este liberă. Organizatorii au mai precizat că la eveniment „sunt bine-veniți și cei care nu aparțin bisericilor organizatoare”.

sursa:  Monitorul de Suceava

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu