Mai multe ....

joi, 2 decembrie 2010

Realitate sau ambalaj ?


La sărbătoarea nuntii unei perechi tinere, in timpul receptiei, doi prieteni, au intrat în sala avand o cutie mare, frumos ambalata, ce parea ca ascunde un congelator. Dupa ce au gasit cu greu locul unde sa-l așeze aceștia au rugat pe cei doi miri, sa desfaca cadoul sub privirile tuturor. Cu mare emotie mirii, au taiat panglicele, au indepartat hartia, si cind au desfacut cutia, inauntru au gasit o noua cutie ambalata identic. Surpriza a fost deosebita. Toti cei prezenti I-au rugat cu insistenta sa desfaca si aceasta cutie.
Procedand ca mai inainte, dar cu emotii si mai mari, mirii au asteptat sa vada ce gasesc inauntru. Cind s-au uitat inauntru au descoperit o noua cutie ambalata ca cele dinainte. Mirii au ridicat-o in vazul tuturor, care apreciind continutul au spus: cu siguranta este un casetofon. Deschizand si aceata cutie au descoperit aceeasi surpriza: o noua cutie ambalata ca cele precedente. Toropiti de curiozitate si emotie, de teama unui nou esec, mirii nu mai voiau sa desfaca noul cadou. Au fost determinati sa continuie de promisiunea ca e ultima cutie care li se va cere sa o deschida.
Tremurand acestia au desfacut pachetul si inauntru au gasit o papusica frumos imbracata, care atunci cand i se scotea biberonul incepea sa planga. Nuntasii au aplaudat indelung intelegand mesajul: prietenii mai asteapta o ocazie de sarbatoare, la nasterea primului lor copil!. Aceasta realitate insa, a fost ascunsa de mult ambalaj.

Un comentariu:

  1. Este un blog foarte interesant !
    Timpul investit scriind aici...sigur nu a fost risipit degeaba ! :)

    RăspundețiȘtergere